Temps lliure en família a Bellvitge

Aquest darrer diumenge el nostre Club va ser convidat a participar a “TEMPS LLIURE EN FAMÍLIA, una jornada festiva a Bellvitge”, on les diferents AMPA del barri de Bellvitge van fer una  taula d’experiències per mostrar a les famílies i a d’altres AMPA, els projectes innovadors que han dut a terme a cada escola o institut, concloent l’acte amb activitats dirigides a tota la família, entre elles, l’Scrabble.

El dia acompanyava i la gent va sortir al carrer per a gaudir d’aquesta trobada. Vàrem poder mostrar el joc de Scrabble en català a famílies que no el coneixien i que no van dubtar en engrescar-se a aprendre’n… Els nens i nenes més petits van poder endur-se a casa els seus dibuixos colorejats de Scrabble Escolar.

bellvitge

Agraïm la invitació a aquest esdeveniment i la bona disposició envers nosaltres de tots ells, especialment, de la Yolanda de serveis socials i d’Emma Núñez, en el seu darrer projecte amb l’AMPA.

L’acte va ser organitzat per les AMPA de Bellvitge, FAPAC (Federació d’associacions de mares i pares de Catalunya), PAEF (Programa d’Acompanyament Educatiu a les Famílies de l’Hospitalet) i Serveis Socials de l’Ajuntament.

fixat_bellvitge

 

Tots els col·laboradors vàrem ser: AMPA escola Busquets i Punset, AMPA escola Prat de la Manta, AMPA escola Paco Candel, AMPA escola Lola Anglada, AMPA escola Frederic Mistral, AMPA C.E. Joan XXIII, AMPA Institut Europa, Coordinadora d’AMPA’s Collblanc-La Torrassa, Centre de Normalització Lingüística, Ass. Vecinos de Bellvitge, Club d’Esplai Bellvitge, Club de Scrabble de L’Hospitalet, Centre Cultural Bellvitge-Gornal i Ajuntament de l’Hospitalet.

#scrabble   #scrabblecat  #scrabbleencatalà  #lh   #bellvitge

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.