1r Camp. duplicat (2016)

El fred va decidir-se a aparèixer aquest hivern just per al nostre 1r Campionat de Scrabble Duplicat de l’Hospitalet de Llobregat, però no ens va importar gens… Dins la Biblioteca Central Tecla Sala hi havia molt bon ambient i ganes de començar.

Imprimir

Els participants, alguns jugadors habituals dels campionats clàssics, de seguida van descobrir els encants de la modalitat duplicada. Altres, que comencen a conèixer aquest joc, també van gaudir de la tarda, encara que els hi costés més trobar les paraules que s’amagaven al faristol…

fixat_duplicat_cr

Només començar, els adarams (unitats de pes equivalent a 36 grams o a una setzena part de l’unça, pròpia del País Valencià, Tortosa i les illes Balears) ens van deixar morts, però no ens vàrem deixar estressar per això i cadascú va fer el seu joc… També hi van haver paraules accessibles com ensenyaré, il·lesos o abolides

1dupli_2

Al final, hi va haver trofeus per a tothom, encara que no fossin espectaculars… El major premi va ser la bona companyia, una partida interessant (i plena de scrabbles!) i un berenar familiar.

La classificació va ser:

1dupli_a

Vàrem tenir tres jutges molt motivats: Octavian Mocanu, Adela Ruiz i Sayaka Kamikariya. Gràcies!

Agraïm, com sempre, la bona disposició dels bibliotecaris de Tecla Sala, la col·laboració de la FISC i el suport de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

 

#scrabble   #scrabblecat   #scrabbleencatalà    #lhospitalet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.