Biblioteques

Des dels nostres inicis, L’Hescarràs ha creat un vincle molt positiu amb les biblioteques de l’Hospitalet.

Tot sovint fem activitats als diferents barris de la ciutat, entre les quals hi ha:

  • Duplicada de conte.  S’ha fet mensualment a Tecla Sala i esporàdicament a La Florida, Santa Eulàlia i Josep Janés. Es tracta d’una manera de jugar a Scrabble on tots els participants busquen paraules amb les mateixes set lletres. També s’han fet duplicades temàtiques més generals (estiu, Sant Jordi…) a les biblioteques de Tecla Sala, Santa Eulàlia i Josep Janés. 

CAM01145

estadis biblio

  • Biblioanagrama.  Des del 2014 fins a 2018 hem creat biblioanagrames per la biblioteca Tecla Sala. Al darrer trimestre de 2017, també van arribar a la resta de biblioteques de la ciutat. Es tracta d’una butlleta amb set fitxes dibuixades, que s’han de combinar per a trobar una paraula amagada, que té relació amb un tema en concret. Dels nens i nenes que encertaven alguna de les quatre butlletes mensuals (una a la setmana) es duia a terme un sorteig el dissabte que es feia la duplicada de conte, on se sortejava un joc de Scrabble

fixat_anagrama

estadis anagrama

  • Duplicada al club de lectura.  S’han fet algunes trobades a la biblioteca de Can Sumarro amb el seu club de lectura, creant una duplicada temàtica sobre el llibre de la temporada. 

IMG_8772

  • Taller de Scrabble.  Hem fet algunes trobades de joc i taller per aquells que en vulguin aprendre a les biblioteques de Tecla Sala, Bellvitge, La Bòbila, Josep Janés i Santa Eulàlia.

CAM00195

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.