5è Campionat LH (2017)

El dissabte 10 de juny a primera hora, a la biblioteca Tecla Sala, tot estava a punt per a rebre als participants del nostre campionat de Scrabble en català, que enguany arribava a la seva cinquena edició.

27 participants van plenar la sala d’actes del Centre Cultural Tecla Sala durant sis emocionants rondes que es van allargar tota la jornada.

fixat_hospi5

Vàrem tenir representants de 12 clubs i/o localitats diferents, però ens va fer especial il·lusió aconseguir set representants de la pròpia ciutat, cinc d’ells socis del club.

En el nostre cartell hi fèiem aparèixer una noia en bicicleta, ja que volíem representar l’aprenentatge com a forma de millora personal. En aquesta edició ha resultat un encert, ja que hem rebut, per primer cop, dos participants de l’Scrabble Escolar: la Berta Climent (16 anys) de l’escola Santa Marta de l’Hospitalet i l’Arnau Peig (15 anys) de l’INS Vallès de Sabadell. El seu entusiasme i ganes d’aprendre, amb el suport constant dels seus pares, ens dona l’esperança que l’Scrabble en català tindrà continuïtat en el temps.

El campionat va estar molt disputat… Com qui no vol la cosa, Jordi Pujol (de Vilanova i la Geltrú) va anar guanyant partida rere partida fins arribar invicte a la primera posició de la competició.

Jpeg

Amb cinc partides guanyades, Joan Andreu (del CS Manresa) i Sayaka Kamikariya (del CS L’Hescarràs) van quedar en segona i tercera posició, respectivament.

Els trofeus per als tres primers classificats, com cada any, ens els fan expressament a la joieria-rellotgeria Hnos. González. En aquesta ocasió, han sigut uns rellotges de taula decorats amb fitxes de Scrabble fetes amb fusta.També van haver-hi d’altres premis:

  • Millor jugada amb H (per l’Hospitalet) per a Miquel Àngel Gibert (del CS L’Hescarràs), amb la paraula (HISSARÉ) de 74 punts.
  • Millor jugada, un DELEGARÉ de 159 punts, feta per Armand Sanmamed (del SACS, Sant Andreu de Palomar Club de Scrabble). El premi era un Bacàvia (el joc dels Països Catalans) creat per un dels jugadors assistents, en Joan Pons.
  • Major quantitat de scrabbles, per a Cristina Bassóns (del CS L’Hescarràs) per fer 19 scrabbles al llarg del campionat. El premi va ser el llibre “Poesia clown” d’un dels nostres associats del CS Eivissa, Jaume Vidal.
  • Premi a la millor debutant a la nostra competició, per a Montse Sarret (del CS L’Hescarràs).
  • El nostre detall del “gat negre” per al darrer classificat va ser per a Hèctor Cesena.
  • També va haver-hi un detall per a la Berta i l’Arnau, pel seu debut a una competició oficial d’adults.

Jpeg

Agraïm la col·laboració de la biblioteca Tecla Sala, que ens ha facilitat la sala d’actes i als seus bibliotecaris i al personal de seguretat, que ens han ajudat en tot el possible, i per la presència de David Urrea (sub-director de la biblioteca) en el lliurament de premis.

Classi hospi 2017

També agraïm el suport de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, a Adela (del CS El Prat de Llobregat) per fer de jutgessa, i, sobretot, per l’ajut rebut pels diferents membres del club muntant la sala, participant al campionat o, simplement, passant a veure’ns. Sense ells no hagués estat possible dur a terme aquesta jornada.

Totes les imatges aquí.

#scrabblecat #scrabble  #scrabbleencatalà  #scrabblecatalà  #escrable #lhospitalet #lh

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.