SCRABBLE A LA FRESCA A LA FLORIDA

Amb la iniciativa de la sòcia consultora del nostre club, Neus Juvillà, la impulsora de les diverses activitats del barri de la Florida, L’Hescarràs va prendre part a la Festa Major de la Florida amb una activitat participativa i lúdica, un concurs de Scrabble a la Fresca, amb la col·laboració de la Federació Internacional de Scrabble en Català, i el suport de la biblioteca de la Florida, a través de la directora Cristina Amatriain. 

El concurs va tenir lloc al Centre Cultural Ana Díaz Rico, un entorn acollidor i diàfan, que està equipat amb aire condicionat (el que va inspirar el nom de l’activitat: Scrabble a la Fresca), un espai perfecte per al desenvolupament d’un concurs de Scrabble per a totes les edats: joves i adults.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mentre es preparaven les taules per jugar, els participants i curiosos passejaven entre els organitzadors, uns preguntant com es jugava, altres observant els cronòmetres amb cert temor, i els més petits volent ja les fulles per pintar el logo de l’Scrabble Escolar, la nostra característica ce trencada, activitat que va fer les delícies artístiques dels més menut.

Entre els participants, vam trobar les cares d’uns jugadors més veterans del món scrabblista, del Gabriel Bas i de la Magda Falcó, del club Queimada, aconsellant la Yousra i els altres joves del barri. Hi havia d’altres cares conegudes, com l’Ana Maria, en Joaquim, el Cèsar i la Patricia Jaramillo, que ja havien participat al 2n concurs del CNL, també el Moad i l’Abde, alumnes de l’escola Pau Vila de la ciutat, que havien disputat la IV Final de primària del Campionat de Scrabble Escolar en Català, el 25 de maig, al Prat de Llobregat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

També vam tenir una taula del berenar, que va ser un punt d’atracció permanent per a tots els participants, sobretot entre ronda i ronda per a reposar forces.

El concurs, regit per les normes generals de la FISC, i sense perdre en cap moment el caràcter relaxat i distès d’una activitat sobretot de disseminació de la llengua i cultura catalanes, va constar de tres rondes de 12 minuts i deu tirades per parella. Tothom va acabar guanyant, els millors enduent-se premis i records, a les dues categories, joves i adults.

Joves: 1r. Moad i Abde

2n. Wassim i Nicolas

3r. Yousra i Nora

Adults: 1r. Ana Maria i Gabriel

2n. Chus i Arola

3r. Borja i Patricia

Major quantitat de scrabble: Magda i Joaquim (5)

Millor puntuació amb la “F” (de Florida): César i Victoria (FIGA, de 30p)

Millor puntuació sense ésser scrabble: Roger (RENYS, de 76p)

fresca13_classificacio_conjunta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.