El L’H9 al CURS DE CATALÀ ELEMENTAL 3 19:50 h

El CLUB DE SCRABBLE DE L’HOSPITALET DE LLOBREGAT presenta el joc als alumnes del curs de català amb el suport del CNL, el cos de professors i la FISC.

Un dijous diferent!

En aquesta ocasió,en la sala del 3r pis del CNL-L’H, tres grups diferents van gaudir de l’Scrabble. Els primers en arribar van ser els membres del Club de Scrabble de L’Hospitalet de Llobregat, que té el sobrenom de L’Hescarràs, precedits pel incasable membre de la Federació Internacional de Scrabble en català. Després van arribar els participants de les Tertúlies d’Actualitat en català, conduïts pel Toni Mercadal, dinamitzador del Voluntariat per la Llengua. I, en darrer lloc, es van incorporar els alumnes del curs Elemental 3, acompanyats per la professora Míriam Verdugo.

La barreja de grups es reflectia perfectament en la taula dels representants del CNL, ja que hi estaven el Toni, la Míriam i la Assumpta, que amés de ser sòcia del L’Escarràs, també participa assíduament en les tertúlies d’actualitat.

En la taula del costat, la senyora Maria, sòcia de L’Hescarràs, s’enfrontava al Francesc, tertulià habitual.

El Miquel, president del club, la Gloria, vicepresidenta, la Cristina, secretària, i la Sayaka, sòcia consultora, i el Francesc, secretari de la FISC, ens vam encarregar de resoldre els dubtes dels nostres invitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.