Crònica del 4t campionat de l’Hospitalet

L’onze de juny estava ben remarcat al nostre calendari, havia arribat l’activitat anual més important del Club! Per quarta vegada convocàvem als jugadors de Scrabble en català al nostre campionat.

Aquest cop teníem a la nostra disposició la Sala d’actes de Tecla Sala, gràcies a la col·laboració de la biblioteca, més gran i preparada per a fer un campionat.

Jpeg

Estem molt contents per l’arribada de quatre debutants, demostrant que hi ha saba nova: Marta Moral (CS Canet de Mar), Peadar Ó Braonáin (SACS, Sant Andreu de Palomar), Alfons Codina (d’Andorra) i Sergio Blasco (hospitalenc sense por).

Vàrem tenir l’ajut de Neus Juvillà, sòcia del Club, i el mateix Sergio Blasco, que pel matí va estar organitzant amb nosaltres. També vàrem tenir dos jutges entregats: Adela Ruiz i Andreu Pont.

Els guardons (entregats per Cristina Bassóns, secretària del Club, i Gemma i Adriana, de la biblioteca Tecla Sala) van quedar així:

— 1a classificada: Montse Hergueta (Queimada)

— 2a classificada: Eulàlia Abelló (CASC)

— 3r classificat: Gabriel Bas (Queimada)

Com sempre, la joieria-rellotgeria Hnos. González, va col·laborar amb nosaltres creant uns bonics clauers amb el nostre símbol (LH9). Per festejar aquest campionat tan nipó, els vàrem acompanyar amb una cervesa japonesa.

Jpeg

— La millor paraula amb H va ser de Cristina Bassóns (CS L’Hescarràs), hereues, guanyant una tassa amb portagots amb una H.

— La millor paraula japonesa va ser zen, i el premiat va ser Peadar Ó Braonáin (SACS, Sant Andreu de Palomar).

— Per la major quantitat d’scrabbles, Sayaka Kamikariya (CS L’Hescarràs) va endur-se una tetera.

— Marta Moral (CS Canet de Mar) va resultar ser la millor debutant, enduent-se una llauna de té amb imatges de geisha.

— Com ja mantenim des de l’any anterior, hem creat un premi per al jugador/a més habitual als campionats de la FISC (ja que el nostre campionat està cap al final de temporada). Aquest any, que era una espelma que imitava la fitxa de la F, li ha tocat a Arola Conesa (CS Premià de Mar), que ha jugat 40 partides.

— Finalment, aquest any instauràvem el premi del gat negre, dedicat a aquell/a que li ha anat pitjor durant tot el campionat, que va rebre Alfons Codina… El peluix del gat negre, batejat com Fonso, va anar-se’n cap a Andorra…

Jpeg

Moltes gràcies a tots els participants i a tots aquells que han col·laborat perquè el nostre 4t campionat oficial fos possible!

Totes les imatges aquí.

#scrabblecat   #scrabble   #català   #scrabbleencatalà   #lh   #lhospitalet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.