2n Biblioanagrama, Animalades de Joana Raspall a la Biblioteca Tecla Sala

El passat dissabte 8 de novembre, el Club de Scrabble L’Hescarràs de l’Hospitalet de Llobregat va tornar a dur a terme una duplicada temàtica de Scrabble a la Biblioteca central Tecla Sala de l’Hospitalet de Llobregat.

Amb tres gotetes de pluja enganyaré el cargol

Perquè surti i tregui banya encara que faci sol…

El tema de novembre va ser “Les poesies infantils de Joana Raspall: Animalades”.

Després de gaudir de l’espectacle familiar “L’acròbata Kids: música i poesies”, els petits participants van acudir a la Ludotecla, on havíem preparat els faristols i l’escenari del sorteig del joc d’Scrabble, per a donar-los la il·lusió de poder descobrir els noms dels animals tot remenant les fitxes. Quins animals sortirien? Hi van trobar gavines, conills, una aranya, un esquirol… amb l’ajut dels pares i els membres de L’Hescarràs.

CAM00820

Vam tenir també una afortunada guanyadora del segon biblio-anagrama: va ser la Victòria de l’Escola Joan Maragall. Felicitats Victòria!

Durant les cinc properes setmanes seguirem oferint cinc nous biblioanagrames a la secció infantil de la Biblioteca Tecla Sala, i el 13 de desembre farem una partida duplicada temàtica a la Ludotecla de la mateixa biblioteca. Les activitats estaran relacionades amb la lectura dels poemes de Joan Vinyoli.

IMG_1021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.