9è campionat de scrabble en català de L’H

Arriba juny… i el nostre 9è campionat de scrabble en català de L’Hospitalet!

Com sempre, us esperem a la Biblioteca Central Tecla Sala (Av. Josep Tarradellas, 44), el dissabte 10 de juny de 2023.

La biblioteca obre a les 10 h i, fetes les inscripcions, donarem pas a les tres primeres rondes, anirem a dinar i tornarem a la biblioteca per a les altres tres partides i per al lliurament de trofeus.

El campionat és oficial, amb el sistema suís, computable per al RaScCat (rànquing de la FISC), i organitzat pel Club de Scrabble de l’Hospitalet de Llobregat, L’Hescarràs, amb la col·laboració de la Biblioteca Central Tecla Sala, la Federació Internacional de Scrabble en Català i l’Ajuntament de L’Hospitalet

Hi hauran premis per als tres primers classificats, a la millor jugada amb H i a la paraula relacionada amb la mitologia de major puntuació! Premis no acumulatius, per donar més opcions a tothom. Hi haurà un detall per a tots els debutants!

Per al 9è campionat de scrabble en català de L’H sempre hi ha el premi amb la lletra H (per l’Hospitalet). Us recordem que val qualsevol paraula vàlida que contingui la lletra H (pot ser un escarràs), sigui un scrabble o no. Us recomanem encaridament que repasseu els articles dedicats a aquesta lletra als nostres Mots i a la gàbia!

Els reglaments són els utilitzats habitualment per la FISC i el diccionari de referència serà el Leximots.

HORARI
10.15 h: Rebuda dels participants i inscripcions. 
10.30-14 h: Tres primeres rondes de partides d’un contra un.
14 h: Dinar.
16-19 h: Tres darreres rondes.
19 h: Lliurament de trofeus i cloenda.

DONATIU D’INSCRIPCIÓ: 10 €

Envieu un missatge a info@l-hescarras.cat o a fedintscrabblecatala@gmail.com per inscriure-us al 9è Campionat de Scrabble de l’Hospitalet de Llobregat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.