Taller de Scrabble al Casal Santa Eulàlia

El dimecres 26 de novembre, gràcies al suport de l’Ajuntament de l’Hospitalet i a la col·laboració de la Federació Internacional de Scrabble en Català (FISC), i tot i les inclemències de la natura, vam poder dur a terme un taller de Scrabble adreçat a la gent gran, concretament a la classe de memòria del casal  Santa Eulàlia de l’Hospitalet de Llobregat.

IMG_5737

Per a gairebé tots els assistents va ser el primer contacte amb l’Scrabble. Tot i que al principi van mostrar una mica de por davant el nou repte, 22 persones es van armar de valentia i van obrir una finestra a una nova aventura: el món dels mots a través de l’Scrabble.

IMG_5743

Incorporar aquest joc a classe va servir d’al·licient per a persones com la Carmen, que habitualment juguen a casa. Col·locar correctament les paraules sobre el tauler i sumar-ne bé els punts no sempre és una tasca fàcil. Però a poc a poc es van anar engrescant, i les paraules fluïen i en comentàvem el significat (sovint en dos idiomes). I aquí teniu el testimoni gràfic de l’interès que vam despertar.

IMG_5742

Com bé se sap, l’Scrabble ajuda a mantenir el funcionament mental: la memòria, el pensament lògic i la capacitat per prendre decisions. A nosaltres, el Club de Scrabble de l’Hospitalet de Llobregat, L’Hescarràs, ens agradaria portar aquests beneficis a la gent gran de la nostra ciutat, de manera que seguirem treballant per assolir aquest objectiu.

IMG_5739

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.