Scrabble a la primavera

Arriba la calor i el bon temps! Recordeu que cada dijous no festiu estem al CNL (C/Mare de Déu de la Mercè, 20, ara a la 4a planta), de 19 a 20.30 h.

I, si no en teniu prou, també tenim programades aquestes activitats:

Dissabte 30 d’abril
Partida duplicada de Scrabble familiar sobre les flors (12-13 h). Biblioteca Tecla Sala.

Dimecres 4 de maig
Partida duplicada de Scrabble per a nens i joves, basada en el conte “Raspall” de Pere Calders, que explicarà Neus Juvillà (18.00-18.30 h). Biblioteca La Florida.

Dijous 5 de maig
Taller de Scrabble per a nens i joves (17.30-18.30 h). Biblioteca Santa Eulàlia.

Dissabte 28 de maig
Partida duplicada de Scrabble familiar sobre els llibres de Roald Dahl (12-13 h). Biblioteca Tecla Sala.

Dissabte 4 de juny
Festa Major de Santa Eulàlia. Tindrem una paradeta al carrer, a la Plaça de l’Hortet (cantonada de la carretera de Santa Eulàlia amb Jacint Verdaguer), de 10 a 20 h. Podreu venir a gaudir d’una partida, aprendre el funcionament del joc o, per als més menuts, dibuixos per acolorir.

Dissabte 11 de juny
4t campionat de Scrabble en català de l’Hospitalet de Llobregat. De 10 a 20 h, farem sis partides computables al RaScCat. Biblioteca Tecla Sala.

Divendres 1 de juliol
Festa Major de La Florida. Tindrem una paradeta a la Plaça Llibertat (17.30-18.30 h). La nostra activitat està emmarcada en una tarda de jocs infantils, organitzada per diverses entitats. No hi falteu, tothom podrà venir a passar una bona estona!

cartell

El cartell de la temporada 2015-2016 ens recorda que, malgrat la comoditat i la simpatia de les icones que s’utilitzen actualment, també tenim el català com a eina de comunicació, que pot ser tant lúdica i col·loquial com qualsevol altra escriptura!

 

#scrabble   #scrabblecat   #lhospitalet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.