Patatu a les duplicades de conte

Un dissabte assolellat, a la Biblioteca Tecla Sala, va continuar la festa del Patatu, que en aquesta ocasió, a més del seu amic, el gegant, venia amb els seus amics de l’Scrabble.

A la festa van ser convidats el Sergio, el Jonathan i l’Èric. La senyora Maria i la senyora Isabel, que no es volien perdre la festa, també hi van venir.

patatu_cr02

Les primeres fitxes es van posar al faristol. Els convidats van remenar les lletres i, de seguida, van trobar la paraula amagada. Per art de “màgia”, tothom va trobar la segona paraula. Però algú la va col·locar en un altre lloc. Una vegada a les coordenades correctes, la partida va continuar, paraula rere paraula, entre flautes, pallassos i bruixes. Ah!, i també el “gegant”!

Tot havia rutllat bé, fins va arribar la darrera paraula “malèvola”, que es va resistir una mica, malgrat que els nens la coneixien.

patatu_cr01

El Sergio va marxar primer, acompanyat de son avi. Però el Jonathan no volia marxar sense fer una paraula de 100 punts. Malgrat que aquesta última combinació de lletres li va costar una mica, es va sorprendre molt quan, en sumar, es va adonar que la puntuació n’era 201! Va marxar amb cara de satisfacció, la que tens quan et superes a tu mateix. Ens va demostrar que, a més d’un futur gran jugador, és un noi responsable i endreçat: no va marxar fins que no ens va ajudar a recollir els jocs.

I així, amb la feina feta, molt satisfets per les estones tan agradables, i acompanyats de tan bons convidats, vam concloure la festa i… conte contat, conte acabat!

Fins la propera duplicada de conte!

#scrabbleCat     #duplicadateclaLH9

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.