L’Scrabble arriba a Reus

El viatge va ser llarg, però la ciutat de Reus ens va rebre amb animació i bon caliu.

La campanya “I tu, jugues en català?” del CNL de l’Àrea de Reus “Miquel Ventura”, no podia començar millor que amb un taller de Scrabble en català, en col·laboració amb la Federació Internacional de Scrabble en Català i L’Hescarràs.

reus1

Al centre comercial El Pallol, ja ens esperaven amb les taules posades per a l’ocasió, a un pati obert, on tothom va ser convidat a participar a la nostra activitat. Més de 30 persones es van asseure a les taules parades amb jocs de Scrabble, mentre que els més menuts van formar paraules al tauler magnètic, sota la supervisió de Cristina Bassóns i Francesc Gallén, qui van conduir l’activitat de Scrabble.

Al principi, amb certa por, algunes persones van començar a acostar-s’hi, però vàrem acabar fent un bon grup: pares contra fills, competicions entre germans o amics, sana rivalitat entre parelles… Fins i tot els nens més petits hi van jugar, ajudats pels seus pares o creant les seves primeres paraules al tauler magnètic.

fixat_reus

Al llarg de l’activitat es van sortejar dos jocs de Scrabble en català… Els Reis Mags van avançar-ne els regals a Reus!

Amb la bona rebuda que vàrem tenir, segurament aquesta acció hi donarà pas a més esdeveniments…

Donem les gràcies a Maria Dolors Sardà, regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Reus i presidenta del CNL de l’Àrea de Reus “Miquel Ventura”, Anna Saperas, directora del CNL de l’Àrea de Reus, “Miquel Ventura”, per la presència a l’esdeveniment, així com a Josep Maria Fort, coordinador principal del taller de Scrabble.

L’esdeveniment escrablístic ha estat reflectit als mitjans de comunicació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.