EL L’H9 A LA FIRA DEL COMERÇ DE COLLBLANC-TORRASSA (2013)

El  CLUB DE SCRABBLE DE L’HOSPITALET DE LLOBREGAT present a la 5a edició de Sortim al carrer.

En un dia gris amb ruixats i vent, que es van convertir en tempesta, que convidava a romandre a casa, va començar la Fira del comerç de Collblanc-Torrassa. De mica en mica els núvols es van esvair i, a poc a poc, un sol que cada vegada lluïa amb més força va aparèixer i ens va convidar a sortir de casa i gaudir de les parades als carrers del barri. A dins nostre, reflectint perfectament el que passava a fora, les emocions negatives ens omplien: nervis, incertesa, decepció… Malgrat tot, al peu del canó, xino-xano, es van tornar positives: esperança, alegria, goig… El mateix els va passar als veïns del barri que com un degoteig incessant han omplert els carrers i les parades gaudint dels productes del nostres comerciants i dels serveis de diferents entitats, que volien apropar-se al veïnat o donar-se a conèixer, com la nostra.

És la primera vegada que el CLUB DE SCRABBLE DE L’HOSPITALET DE LLOBREGAT = L’HESCARRÀS, participa en una fira d’aquestes característiques, la qual cosa no ens preocupava gens ja que, en tot moment, vam comptar amb l’experiència i el suport dels membres de la FEDERACIÓ INTERNACIONAL DE SCRABBLE EN CATALÀ, el Francesc i l’Octavian.

En aquesta ocasió es van apropar a la nostra parada veïns de Collblanc, d’altres barris de L’H, de ciutats properes com Barcelona i d’altres més llunyanes com Sabadell, que eren d’edats molt diferents, des de nens de 8 anys fins a dones de 80. N’hi havia que ja coneixien l’Scrabble, n’hi havia també que mai havien sentit a parlar d’aquest joc, però tots van gaudir una partideta i els va agradar tant que de seguida ens van preguntar on podien seguir aprenent i practicar, ja que van comprendre els beneficis que poden treure de la seva pràctica, com són l’adquisició de vocabulari i la millora de l’agilitat mental.

Els membres de L’Hescarràs, volem donar les gràcies a Roser, Cristina i Maria per donar-nos l’oportunitat de participar-hi, i a Montse pel seu suport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.