EL L’H9 A LA FIRA DEL COMERÇ DE COLLBLANC-TORRASSA

El  CLUB DE SCRABBLE DE L’HOSPITALET DE LLOBREGAT present a la 5a edició de Sortim al carrer.

En un dia gris amb ruixats i vent, que es van convertir en tempesta, que convidava a romandre a casa, va començar la Fira del comerç de Collblanc-Torrassa. De mica en mica els núvols es van esvair i, a poc a poc, un sol que cada vegada lluïa amb més força va aparèixer i ens va convidar a sortir de casa i gaudir de les parades als carrers del barri. A dins nostre, reflectint perfectament el que passava a fora, les emocions negatives ens omplien: nervis, incertesa, decepció… Malgrat tot, al peu del canó, xino-xano, es van tornar positives: esperança, alegria, goig… El mateix els va passar als veïns del barri que com un degoteig incessant han omplert els carrers i les parades gaudint dels productes del nostres comerciants i dels serveis de diferents entitats, que volien apropar-se al veïnat o donar-se a conèixer, com la nostra.

És la primera vegada que el CLUB DE SCRABBLE DE L’HOSPITALET DE LLOBREGAT, participa en una fira d’aquestes característiques, la qual cosa no ens preocupava gens ja que, en tot moment, vam comptar amb l’experiència i el suport dels membres de la FEDERACIÓ INTERNACIONAL DE SCRABBLE EN CATALÀ, el Francesc i l’Octavian.

En aquesta ocasió es van apropar a la nostra parada veïns de Collblanc, d’altres barris de L’H, de ciutats properes com Barcelona i d’altres més llunyanes com Sabadell, que eren d’edats molt diferents, des de nens de 8 anys fins a dones de 80. N’hi havia que ja coneixien l’Scrabble, n’hi havia també que mai havien sentit a parlar d’aquest joc, però tots van gaudir una partideta i els va agradar tant que de seguida ens van preguntar on podien seguir aprenent i practicar, ja que van comprendre els beneficis que poden treure de la seva pràctica, com són l’adquisició de vocabulari i la millora de l’agilitat mental.

Els membres de L’Hescarràs, volem donar les gràcies a Roser, Cristina i Maria per donar-nos l’oportunitat de participar-hi, i a Montse pel seu suport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.