Crònica del 1r Campionat del Vallès

Malgrat el mal temps, el 1r Campionat de Scrabble en Català del Vallès va ser capaç d’atreure 29 jugadors a la Casa de Cultura de Sant Cugat del Vallès on van ser rebuts amb un bon esmorzar. Aquí cal remarcar l’obsequi que ens varen fer a tots les dues participants vingudes des de Porreres (Joana Aina Roig i Magdalena Morell): un parell de fantàstiques ensaïmades de les quals no va quedar ni la mostra!

valles_1

Aquest va ser un campionat amb moltes noves incorporacions, ja que diverses persones jugaven per a primer cop en una competició. Volem remarcar des d’aquí la voluntat de millorar del nostre soci Hèctor Cesena i l’afany de superació de la Leyda Milena Candela que, només havent practicat una tarda amb nosaltres, va fer un molt bon paper al campionat.

valles_6

Les modernes tecnologies han trobat un lloc al món de l’Scrabble, ja que aquesta vegada els jutges (la Gloria Garrido, la nostra presidenta, i en Francesc Gallèn, de la FISC) van anar penjant fotos i vídeos a les xarxes socials mentre resolien les impugnacions dels jugadors.

valles_5

Com ja s’ha tornat habitual, es varen fer tres rondes al matí i les altres tres a la tarda, per la qual cosa va caldre definir estrictament els temps de les partides.

La pausa per al dinar va ser molt celebrada i la majoria dels participants vàrem anar al “Centro Andaluz”, on ens van atendre molt bé.

Al vespre, després de les sis rondes, es varen entregar els premis. Van començar pel millor debutant, que va ser l’Àngels Castells. La millor paraula amb la V (pel “Vallès”) va ser per a la Magdalena Morell, per la jugada “regaven”. Els tres millors classificats varen ser, en primer lloc, Carles Cassanyes (del CS Sabadell), en segon lloc, Octavian Mocanu (del CS Cerdanyola, els organitzadors del campionat) i en tercer lloc, Gabriel Bas (del CS Queimada).

valles_3

Una gran trobada escrablística en un entorn privilegiat on esperem tornar ben aviat.

valles_2

#scrabblevalles    #scrabblesantcugat    #scrabblecerdanyola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.