Bases del Biblio-anagrama

Aquí teniu les bases del concurs:

FUNCIONAMENT DEL CONCURS DEL BIBLIOANAGRAMA I LA PARTIDA DUPLICADA DE SCRABBLE A CÀRREC DE L’ASSOCIACIÓ DE SCRABBLE DE L’HOSPITALET –L’HESCARRÀS– I LES BIBLIOTEQUES DE L’HOSPITALET

Durant les Partides Duplicades, el Club de Scrabble de L’Hospitalet de Llobregat, amb la col·laboració de les Biblioteques de L’Hospitalet, sortejarà un joc de taula del Scrabble.

Les Partides Duplicades es fan un dissabte al mes. El premi s’entregarà el mateix dia de la Partida Duplicada.

En una Partida Duplicada tots els assistents disposen de les mateixes fitxes i han d’encertar les mateixes paraules que proposa el dinamitzador de la Partida. Les paraules s’aniran encertant amb les pistes del dinamitzador a veure qui l’encerta primer en un temps determinat.

Per a participar al sorteig durant la Partida Duplicada s’ha d’haver participat en el Concurs del Biblioanagrama, que és conjunt de lletres que s’han d’ordenar per formar una paraula.

Poden participar els infants d’entre 6 i 14 anys.

El dilluns de cada setmana, es posarà disponible un Biblioanagrama en una butlleta.

Els infants hauran d’encertar la paraula que s’amaga darrera de les lletres desendreçades i omplir la resta de dades de la butlleta (nom, edat, escola de procedència i telèfon de contacte).

La butlleta es ficarà en una urna preparada a tal efecte, situada en la sala infantil de cadascuna de les vuit Biblioteques de L’Hospitalet.

Les paraules de cada Partida Duplicada i les paraules dels biblioanagrames estan relacionades amb el mateix tema.

Les butlletes que es tenen en compte per a cada Partida Duplicada són les que s’omplen amb les paraules encertades les setmanes abans de cada Partida.

Només es tindrà en compte un encert per infant de cara al sorteig mensual. És a dir: encara que un infant hagi encertat tots els anagrames que publicarem cada mes, participarà en les mateixes condicions que un infant que només n’hagi encertat un.

Per poder optar al sorteig del joc de taula, a més d’haver encertat algun dels biblioanagrames caldrà ser present el dia que es faci el sorteig corresponent a la biblioteca on es celebri la Partida Duplicada que serà anunciada amb la suficient antelació.

Les butlletes hauran d’estar degudament omplertes amb totes les dades: nom, edat, escola de procedència i telèfon de contacte.

Les dades de contacte dels infants només seran utilitzades per les biblioteques de cara a fer una trucada recordant el dia del sorteig.

Les dades anònimes d’edat i escola de procedència seran utilitzades per L’Associació de Scrabble de L’Hospitalet amb fins estadístics.

Les butlletes amb les dades personals seran destruïdes després de cada sorteig.

El guanyador d’un joc de taula de Scrabble pot continuar participant en els Biblioanagrames però no participarà en el sorteig dels següents jocs de taula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.