2n Concurs de Scrabble en Català del CNL de L’H (2013)

El CLUB DE SCRABBLE DE L’HOSPITALET DE LLOBREGAT present al 2n Concurs de Scrabble en català organitzat pel CENTRE DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA DE L’HOSPITALET DE LLOBREGAT.

En aquesta ocasió el CNL va celebrar el campionat de Scrabble a la remodelada Torre Barrina, dins del Parc de la Marquesa i emmarcat dins de les festes del barri de Collblanc-Torrassa, coincidint amb la Fira del Comerç.

En aquest entorn privilegiat, totes les parelles esperaven amb impaciència per conèixer contra qui s’enfrontarien.

Ronda rere ronda i després de berenar una mica, l’energia es mantenia alta i el rendiment no disminuïa.

Mentre tothom esperava impacient el nom dels guanyadors, vam rebre una visita molt especial a l’hora que inesperada. L’alcaldessa, Nuria Marín, va arribar acompanyada per Lluís Esteve, qui faria entrega dels premis.

L’Hescarràs estava d’enhorabona, ja que la parella formada per la Julita i la sòcia més gran del Club, la senyora Maria, va guanyar un dels premis.

Un altre premi el va guanyar la parella formada per la Neus, impulsora del Club, i l’Arola, que, malgrat no viure a L’H, li agrada molt venir a jugar amb nosaltres.

Tots els guardonats i les autoritats de la ciutat van posar junts com a colofó de la festa.

Un fet a destacar va ser que tothom va gaudir. L’ambient que es respirava a la sala era magnífic. La col·laboració més que el enfrontament va estar present al llarg de tot el concurs, la qual cosa va quedar reflectida en el fet que els que sabien més ajudaven als que sabien menys, malgrat que eren els seus contrincants.

Tothom va rebre un premi, per una banda perquè el CNL ho havia previst així i per altra banda perquè els guanyadors van compartir el premi amb les parelles contra les que s’havien enfrontat.

Poder gaudir d’experiències com aquesta (l’arrel del L’H9 va ser el concurs de l’any passat) és el que dóna sentit al nostre lema: “L’SCRABBLE ET CANVIA LA VIDA”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.