1r TORNEIG INTERINSTITUTS DE L’HOSPITALET DE LLOBREGAT 2014

El 1r Torneig Interinstituts de l’Hospitalet de Llobregat 2014 es va celebrar en el marc incomparable de l’Harmonia, edifici emblemàtic de l’Hospitalet, recentment inaugurat, i que ara forma part del Museu de la ciutat.

L'Harmonia

Seixanta alumnes de quatre instituts: Eduard Fontserè, Margarida Xirgu, Mercè Rodoreda i Bisbe Berenguer, formant les trenta parelles competidores, van participar en aquest 1r Torneig Interinstituts, gràcies a la iniciativa de l’Associació d’Estudiants de l’Hospitalet de Llobregat i del seu coordinador general, Ricard Raquer, engrescat per una antiga participant en el Campionat Escolar de Castelldefels, actualment a l’Associació d’Estudiants de l’Hospitalet de Llobregat, la Clara.

L'Equip

El bon desenvolupament del concurs ha comptat amb la il·lusió i l’experiència de Gloria Garrido i la Clara, encarregades de la part informàtica, va transcórrer amb els lògics dubtes a la primera ronda, amb les pujades d’adrenalina, a mesura que s’anaven comptabilitzant les rondes. Van ser tres rondes de 10 tirades cadascuna, que van conduir a canvis constants de posició, fins al moment final del torneig.

Salutació després de la ronda

Les parelles classificades, en representació dels respectius instituts, participaran a la V edició de la Gran Final de Scrabble Escolar dels Països Catalans, el 24 de maig, al Prat de Llobregat, al CC Sant Jordi Ribera Baixa 45. De 10.30 a 13.30 h, 5è-6è de primària i de 16.30 a 19.30 h, 1r-2n i 3r-4t ESO.

5è Campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans 2014

Els premis van ser lliurats per l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, i el regidor de cultura, Jaume Graells, qui amablement van estar presents a aquest especial esdeveniment, felicitant amb paraules entusiastes els participants i animant els organitzadors a seguir l’any vinent amb la segona edició.

L'alcaldessa, Núria Marín, parlant amb un dels participants.

Donem les gràcies a totes les persones i entitats que van fer possible el bon desenvolupament del 1r Torneig Interinstituts de l’Hospitalet de Llobregat, acció  que està dinamitzant la vida cultural dels estudiants a través de l’Scrabble:

Nùria Marín, alcaldessa, i Jaume Graells, regidor de cultura de L'H, lliuren els premis als estudiants

l’alcaldessa, Núria Marín, el regidor de cultura, Jaume Graells, els responsables del Museu, l’Associació d’Estudiants de l’Hospitalet de Llobregat: Ricard Raquer, Clara, Hèctor, Lígia, els representants del Club de Scrabble L’Hescarràs de l’Hospitalet de Llobregat: Gloria Garrido, Sayaka Kamikariya, i també a la Federació Internacional de Scrabble en Català: Francesc Gallèn, Scrabble Escolar, Catamots i Mattel.

Punxa la foto d’abaix per veure el vídeo del torneig:

1r Torneig Interinstitus de L'Hospitalet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.