Què cal per ser soci?

Sobretot, ganes de jugar!

Ho pot ser gent de qualsevol edat, tant si juga a Scrabble en català com si ho fa en castellà i tingui el nivell que tingui. Els menors de 14 anys han de venir acompanyats d’un tutor i, entre els 14 i 18 anys, els caldrà l’autorització del tutor legal.

Quin tipus de gent és sòcia del nostre club, L’Hescarràs?

D’una banda, hi ha alumnes de català del CNL de l’Hospitalet i, de l’altra, gent aficionada a l’Scrabble de la ciutat que no trobava cap lloc on practicar-lo.

Per què t’hauries d’apuntar al nostre club?

Et podríem donar mil i una raons per fer-te soci del Club de Scrabble de l’Hospitalet de Llobregat: el teu interès per l’Scrabble, el teu amor a la llengua, les ganes de passar-t’ho bé, la possibilitat de participar en competicions a nivell de la ciutat, de Catalunya…; però hi ha una motivació que va molt més enllà de tot això, i és que el nostre club ET POT CANVIAR LA VIDA. Sí, ho has llegit bé! En una societat tan virtual com l’actual (tothom enganxat a l’smartphone, a les xarxes socials, als videojocs, a les aplicacions per a telèfon mòbil…), l’Scrabble és el joc ideal per conèixer gent —de debò, en directe!—, per integrar-se a l’entorn d’una manera lúdica i educativa. I el nostre club, un bon lloc per posar-ho en pràctica. A més, estem en contacte amb altres clubs de Scrabble de Catalunya, i de més lluny! La cosa no s’acaba aquí, a l’Hospitalet. Com deia aquell, “fins a l’infinit i més enllà!”.

Com et pots fer soci de L’Hescarràs?

Si vols esperar al proper dia de trobada:

  • pots venir a qualsevol dels llocs on ens trobem, o
  • apropar-te a la nostra carpa en qualsevol de les festes, fires o mostres on participem.

Si prefereixes fer-te’n ara mateix:

  • envia un missatge a l’adreça electrònica info@l-hescarras.cat amb les teves dades (nom i cognoms, telèfon i adreça electrònica) o
  • demana d’entrar al nostre grup del Facebook. Tot seguit ens posarem en contacte amb tu i et direm quins dijous hi ha trobada de Scrabble, a fi que puguis venir a la nostra seu i formalitzar el teu ingrés al club.

Si t’interessa ser soci, pots venir a jugar amb nosaltres i, quan vulguis, pagar la quota anual de 10 €. Cada gener es renova la quota de soci. És la manera de col·laborar amb el club econòmicament i també per a donar-nos suport, formant part del nostre grup oficialment. El fer-se soci dóna l’oportunitat de jugar gratuïtament a un dels nostres campionats anuals on es demani una aportació econòmica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *