7è campionat de scrabble en català de L’H

Arriba el nostre 7è campionat de scrabble en català de L’H!

Com sempre, us esperem a la Biblioteca Central Tecla Sala (Av. Josep Tarradellas, 44), el dissabte 8 de juny de 2019.

S’entrarà a les 10 h a la biblioteca (hora d’obertura) i, fetes les inscripcions, donarem pas a les tres primeres rondes, anirem a dinar i tornarem a la biblioteca per a les altres tres partides i per al lliurament de trofeus.

El campionat és oficial, amb el sistema suís, computable per al RaScCat (rànquing de la FISC), i organitzat pel Club de Scrabble de l’Hospitalet de Llobregat, L’Hescarràs, amb la col·laboració de la Biblioteca Central Tecla Sala, la Federació Internacional de Scrabble en Català, l’Ajuntament de L’Hospitalet i Mattel.

Com sempre, trofeus per als tres primers classificats, a la millor jugada amb H i a la major quantitat de scrabbles durant la jornada! Premis no acumulatius, per donar més opcions a tothom.

Per al 7è campionat de scrabble en català de L’H sempre hi ha el premi amb la lletra H (per l’Hospitalet). Us recordem que val qualsevol paraula vàlida que contingui la lletra H (pot ser un escarràs), sigui un scrabble o no. Us recomanem encaridament que repasseu els articles dedicats a aquesta lletra als nostres Mots i a la gàbia!

Reglament dels campionats oficials
Reglament de les partides clàssiques

HORARI
10-14 h: Rebuda dels participants i inscripcions. Tres primeres rondes de partides d’un contra un.
14 h: Dinar.
16-19 h: Tres darreres rondes.
19 h: Lliurament de trofeus i cloenda.

DONATIU D’INSCRIPCIÓ: 8 €

A mida que tinguem més lligat el nostre 7è campionat, anirem actualitzant!

Envieu un missatge a info@l-hescarras.cat o a fedintscrabblecatala@gmail.com per inscriure-us al 7è Campionat de Scrabble de l’Hospitalet de Llobregat.

I no us preocupi semblar uns torrats per l’Scrabble… nosaltres també ho som! ;-D

scrabble, català, llengua, scrabble en català, FISC, Federació internacional de Scrabble en català, L'Hescarràs, club de scrabble, L'Hospitalet, L'H, LH9, L'Hospitalet de Llobregat, 2019, Tecla Sala, biblioteca, Ajuntament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada